BKR registratie verwijderen

Door | 17 september 2011

Hoe kunt u nou uw BKR registratie verwijderen? Hiervoor is het slim om eventueel een gespecialiseerd bedrijf in te schakelen die hier professioneel naar kan kijken. Deze bedrijven kunnen u helpen met het verwijderen van uw BKR registratie.

Met een BKR registratie heeft u tot 5 jaar lang te maken met bedrijven die u kunnen zien als een wanbetaler. Daarna verdwijnt de BKR registratie weer. Ook als u uw betalingsachterstanden heeft bijgewerkt wordt u nog gezien als een potentieel wanbetaler. Vaak wordt een BKR codering gebruikt om mensen alsnog te laten betalen.

U kunt op 2 manieren uw BKR registratie verwijderen:

1. Zelf verwijderen. U kunt als u wilt zelf uw BKR registratie proberen te verwijderen. Hiervoor moet u bij een willekeurige bank een formulier ophalen en invullen. Hierna wordt er contact opgenomen met het BKR. Als u deze codering onterecht vindt kunt u deze aanvechten bij het BKR.

2. Laten verwijderen door een gespecialiseerd bedrijf. Als u erachter komt dat uw codering terecht is, maar u er toch vanaf wilt, dan kunt u aankloppen bij een gespecialiseerd bedrijf. Dit bedrijf zal dan kijken wat ze voor u kunnen betekenen. Vaak gaan zij dan overleggen met de kredietverstrekker om tot een “deal” te komen.